Økologi er vejen frem for landbruget – det skal det være…

Når det er muligt at fremstille gode og sunde råvarer uden at bruge pesticider, hormoner og medicin, hvordan kan det så være at vi stadig fylder os med mad der er forurenet med et utal af stoffer som vi slæt ikke kender effekten af????

Langt de fleste danskere har råd til at give lidt mere for varene, og langt de fleste forældre vil gøre stort set hvad som helst for at beskytte deres børn, så hvordan kan det værre at ikke økoligiske landbrugs varer stadig dominerer hylderne i supermarkederne?

Og hvad med økologiske restauranter?

Når vi spiser ude på restauranter er det nærmest helt umuligt at finde nogen der garanterer at de kun bruger økologiske varer. Jeg er sikker på at der er mange restauranter der bruger økologisk kød fordi det smager bedre, og økologisk mælk og smør og æg er nok også faste ingrediencer på flere af de finere restaurenter. Men jeg gætter på at det er en meget lille del af de danske restauranter der bruger økologiske råvarer, og det undrer mig meget at der ikke er et større marked for det.

Økologiske Forbrugere – Hvor er i?

Vi må blive klarere i vores udtryk som økologiske forbrugere, og vi må stemme med pengepungen så det bliver helt normalt at at alle varer som udgangspunkt er økologiske, og at det måske en gang langt ude i fremtiden ender op med at en varer, eller en ret fra en restaurant skal gøre tydeligt opmærksom på hvis den ikke er økologisk…. det er bare en tanke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *